SUSHI DEN HELDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 17:46 Altijd lekkere sushi, maar kreeg voor een bestelling van 30 euro, maar 1 soy saus, 1 wasabi en 1 gember. Het was voor 2 personen, had dus van alles 2 verwachten. Volgende x eraan denken om extra te bestellen.
23 feb 2024 om 21:39 Eten was goed en sneller dan aangeven tijd bezorgd
19 feb 2024 om 20:23 Bezorging duurde half uur langer dan verwacht. Sushi was lekker. Tempura was alleen al koud, beetje jammer.
17 feb 2024 om 21:11 Direct toen ze open gingen om 14 uur besteld voor 16.30 uur, zodat het eten zeker op tijd bezorgd zou worden omdat we daarna weg moesten. Komt het nog een half uur te laat. Erg jammer dit. Eten zelf was lekker.
16 feb 2024 om 19:52 Slecht! Een uur te laat bezorgd. Geen telefoontje niks!!!! Toen ik zelf belde nul excuses ook aan de deur niks! Eten is koud. Dit was de laatste keer
16 feb 2024 om 15:36 Bestelling was niet compleet en de warme sushi was lauw/koud. Contact opgenomen en eigenaresse deed erg moeilijk. Volgens haar hoort dit zo, dit is altijd heet. Na een uur contact opgenomen, wilde mijn geld terug van de kip. Nooit meer bestel ik hier
31 jan 2024 om 20:51 Het duurde veel te lang en het eten was koud
26 jan 2024 om 20:00 Na 2 uur kwam onze bestelling eindelijk binnen, wel werd ik gebeld met dat ze wat later kwamen ivm drukte, maar onze bestelling lag al klaar om bezorgd te worden, het heeft nog een uur geduurd voordat het bezorgd werd, de warme gerechten waren koud!
25 jan 2024 om 19:34 Smaak was goed, handrolls vielen wel gemakkelijk uit elkaar & in plaats van geflambeerde zalm, normale zalm nigiri gekregen.
22 jan 2024 om 19:30 Goede sushi
20 jan 2024 om 19:36 Jammer dat het koud was, maar zeker lekker verder
18 jan 2024 om 21:01 Ik had gevraagt om meer sojasaus inplaats van gember en wasabi en dat heb ik gehad. Bezorger was super vriendelijk eten was heerlijk warm en heel lekker