SUSHI DEN HELDER

SUSHI DEN HELDER lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 13:55 de zalm in de sushi was muf en stonk. en de octopus was zo hard dat het onmogelijk was om hem te bijten, je moest hem gewoon als een kauwgom kouwen
4 aug 2022 om 21:06 Weer super lekker! Warme gerechtjes waren warm. Snel bezorgd. En een vriendelijke bezorger.
29 jul 2022 om 20:40 De bestelling was er sneller dan geschat. Top! Helaas nu 2 keer aangegeven dat ik gluten intolerant ben en vervolgens wel sojasaus garnering (meestal niet glutenvrij) aangetroffen op enkele sushi stukjes, terwijl ik wel de glutenvrije opties kies.
24 jul 2022 om 20:39 Prima eten
23 jul 2022 om 23:08 Lekker gegeten! Alles was vers. Lekker dat er gember bij zat (is niet bij alle tenten een optie). De spicy rolls waren favoriet!
22 jul 2022 om 22:40 Veel te zoete sushi rijst, lauwe Gyoza en Yakitori en lauwe zalm. Dik een uur zitten wachten en geen mogelijkheid tot contacteren
19 jul 2022 om 22:25 Bezorgtijd volgens opgave. Sushi en warme gerechten erg lekker.
19 jul 2022 om 22:23 Warme sashimi, lauwe en droge rijst. 1,5 uur gewacht.
16 jul 2022 om 19:59 HEERLIJK!!!
16 jul 2022 om 18:03 De beste sushi die ik tot nu toe gegeten heb
16 jul 2022 om 13:08 Netjes op tijd geleverd! erg lekker van smaak! zeker voor herhaling vatbaar!
14 jul 2022 om 19:04 De shusi is heerlijk echt goed alleen als het bezorgt wordt gaat het mis veel te laat en de bezorger gaat niet goed met bestelling om alles lag door elkaar heen echt zonde van de shusi